Categorii produse

Livrare - BannerMag.ro

Livrarea produselor sau serviciilor cumparate de pe BannerMag.ro , se face dupa executia lor, in ordinea comenzilor, la maxim 48 ore de la comfirmarea platii in cazul platii cu op in avans sau de la comfimarea comenzii telefonic, in cazul in care se opteaza pentru plata ramburs sau la ridicare colet.

Comfirmarea telefonica se face de un operator BannerMag.ro dupa primirea comenzii, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru a se comfirma comanda si datele primite referitoare la dimensiuni, tip produs, finisari, etc..

Termenul de livrarea incepe sa curga de la data comfirmarii comenzii sau platii dupa caz.

Livrarea se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid, plata costurilor de transport fiind suportate de catre cumparator, cu exceptia produselor la care transportul este gratuit, aceasta fiind afisata vizibil pe site.
Deasemenea costurile de trimitere ramburs sunt suportate de catre cumparator
Estimarea costurilor de transport se poate face direct pe site-ul firmei de curierat accesand urmatoarea pagina: Estimare cost transport

In cazurile exceptionale in care termenul de livrare nu poate fi respectat de catre BannerMag.ro, veti fi contactat si notificat de acest lucru urmand sa ne recomfirmati validitate comenzii in situatia data.Copyright © 2010 - 2022 BannerMag.ro. Toate drepturile rezervate