Categorii produse

Intrebari Frecvente BannerMag.ro

Cum cumpar ?

Alegeti produsul sau serviciul care va intereseaza, adaugati finisarile dorite, daca este cazul (laminare, tiv, capse, buzunare, etc), adaugati numarul de bucati dorite si comandati.

Ulterior puteti incarca pe serverul nostru macheta daca o aveti, va rugam sa verificati inainte ca macheta pe care o trimiteti sa respecte formatul si specifiicatiile afisate pe site la sectiunea Dictionar

Dupa ce ati trimis comanda, vi se trimite un mail automat, ulterior puteti fi contactati de un reprezentant BannerMag.ro pentru comfirmarea comenzii.In ce format sa va trimit macheta ?

Formatele fisierelor agreate de Bannermag.ro sunt urmatoarele: .pdf, .cdr, .tiff, .jpg, .png, .ai, .eps.

Nu se pot folosi la print fisiere tip: .xml, .doc, .docx., etc. Orice macheta primita intr-unul din formatele .xml, .doc, .docx, sau alte formate care trebuiesc modificate, se taxeaza conform tarifelor afisate la realizare grafica.

Cum pot sa va trimit macheta ?

Dupa finalizarea comenzii se trimite un mail automat de catre site-ul nostru la care puteti raspunde cu grafica sau puteti trimite un link de la unul din site-urile de transfer fisiere gen: wetransfer.com, tranfer.ro, etcCopyright © 2010 - 2022 BannerMag.ro. Toate drepturile rezervate